Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Filmi fillon më: 07.10.2021

No Time to Die

Filmi fillon më: 14.10.2021

Halloween Kills

Filmi fillon më: 14.10.2021

Venom: Let There Be Carnage

Filmi fillon më: 21.10.2021

Dune

Filmi fillon më: 21.10.2021

Ron's Gone Wrong

Filmi fillon më: 28.10.2021

Zgjoi

Filmi fillon më: 21.10.2021

Dune

Filmi fillon më: 21.10.2021

Ron's Gone Wrong

Filmi fillon më: 28.10.2021

Zgjoi

Filmi fillon më: 28.10.2021

After We Fell

Filmi fillon më: 28.10.2021

The Addams Family 2

Filmi fillon më: 28.10.2021

Antlers

Filmi fillon më: 28.10.2021

After We Fell

Filmi fillon më: 28.10.2021

Antlers

Filmi fillon më: 28.10.2021

The Addams Family 2

Filmi fillon më: 28.10.2021

Zgjoi

Filmi fillon më: 04.11.2021

Vic the Viking

Filmi fillon më: 11.11.2021

Malignant

Zgjoi - Ladies Night

Me 28 tetor organizojmë eventin Ladies Night me super-filmin vendor Zgjoi. Për të pranishmet do të ketë edhe shpërblime si:

2x Microblading në vlerë prej 200€ nga Brows by Fjolla
4x Gift Cards në vlerë prej 100€ nga Anaderm
3x Shatira nga Art nfloke
3x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë 120€ nga Dent MEX
2x Syze Ray-Ban dhe #Vogue nga Optika Simon
3x Vathë në vlerë prej 73€ nga Oliver Weber
3x Gift Cards në vlerë prej 70€ nga Levis
3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Ándërr Atelie
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Guess
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango
3x Çanta nga Carpisa Go
3x Lash Extensions nga Angel Studio Academy

Na Ndiqni

Kliko