Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Klubi Familjar i Filmit Prizren

Klubi Familjar i Filmit Prizren

Anëtarësim FALAS
Kartën e klubit FALAS (merret vetëm në kinema)
Çmimi i biletës për fëmijët duke filluar nga 2.50 Eur*
Meny Speciale (Kokoshka + Pije) për vetëm 2 Eur

KLUBI FAMILJAR I FAMILJES PRIZREN

Klubi Familjar i Filmit i mundëson 3-4 anëtarë të familjes të përfitojnë çmime të biletës duke filluar nga 2.50eur*
Pra, prindërit së bashku me fëmijët e tyre mund të shikojnë çdo film i cili është i animuar apo familjar duke filluar nga 2.50eur*
Poashtu, fëmija i cili është i pajisur me kartën e klubit familjar të filmit përfiton kokoshka dhe pije për vetëm 2 eur*.
Fëmija i cili është i pajisur me kartën e klubit familjar të filmit dhe është nën moshën 14 vjeçare, poashtu mund të shikojë çdo film me këtë çmim.
Klubi Familjar i Filmit ju sjell argëtim, lojra dhe zbavitje për të gjithë familjen. E vlefshme për fëmijët deri nën 14 vjeç.