Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Parking FALAS

Për çdo biletë, 3 orë parking FALAS

Shikoni film në Cineplexx dhe parkoni veturën FALAS.

Për çdo biletë të kinemasë, ju fitoni 3 orë parking FALAS brenda Albi Mall.

Për të marrë këtë shërbim duhet t'i sillni Kartat e Parkingut te arkat tona.