Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Visa 1+1

Çdo e mërkurë vlen dyfish me VISA në Cineplexx

Blej një biletë në Cineplexx me kartë Visa dhe fito një tjetër falas!

Blej një biletë në Cineplexx me kartë Visa dhe fito një tjetër falas!

Mos e humbisni mundësinë t’i ndiqni
aventurat e heronjve tuaj të preferuar të
filmave në ekranin e madh të Cineplexx
çdo të mërkurë dhe të përfitoni nga
avantazhet që ju ofron Visa!
Zgjidhni filmin tuaj të preferuar në
Cineplexx, blini biletën me kartëlen Visa
dhe fitoni një tjetër falas