Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Cineplexx Bonus Card

Cineplexx shpërblen klientët besnik

Cineplexx shpërblen klientët besnik. Me CBC përfitoni zbritje në bileta dhe grumbulloni pikë të fitoni shpërblime të ndryshme.

këtu

CINEPLEXX BONUS CARD

Cineplexx ka vendosur të i shpërblej klientet besnik. Aplikoni online FALAS duke e shkarkuar aplikacionin e Cineplexx Ks për të marr Cineplexx Bonus Card dhe fillo të grumbullosh pikë për çdo blerje në kinema e po ashtu pëfitoni 50 cent zbritje në bileta. Për çdo 10 cent që shpenzoni përfitoni 1 pikë.
CBC përdoret si kartelë vëtem për zbritje dhe grumbullimin e pikëve e po ashtu edhe si kartelë për pagesë Pre-Paid nese dëshironi ta mbushni me para.

Me anë të kartës CBC – edhe në rastet kur nuk është mbushur sipas funksionit prepaid -, përdoruesi ka mundësinë të mbledhë pikët bonus, të cilat, në kuadër të programit të besnikërisë mund të këmbehen me shpërblime tëndryshme.

Në aplikacionin e dhe në sportelet e kinemasë, përdoruesit e kartave CBC mund të marrin informacion mbi gjendjen aktuale të pikëve të mbledhura, informacione mbi shpërblimet, të cilat mund të përfitohen nga pikët e mbledhura si dhe informacione mbi numrin e nevojshëm të pikëve për marrjen e shpërblimeve tjera.

Shpërblimet përkatëse mund të përfitohen dhe të tërhiqen vetëm në sportelin e kinemasë.
Për më shumë informata klikoni këtu .

The Flash

Barry Allen përdor super shpejtësinë e tij për të ndryshuar të kaluarën, por përpjekja e tij për të shpëtuar familjen e tij krijon një botë pa superheronjë, duke e detyruar atë të garojë për jetën e tij për të shpëtuar të ardhmen.

The Flash