Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Bonus Club

Çdo ditë

Të gjithë që posedojnë Bonus Card të Raiffeisen Bank, mund të përfitojnë nga oferta 1+1 ku për çdo biletë që bleni, fitoni tjetrën FALAS.

Oferta vlenë në të dy kinematë - Cineplexx Prishtinë dhe Cineplexx Prizren

Oferta nuk vlen për blerjet online!